Doneer

Deventer geeft Warmte! 

Door een sterke stijging van de energieprijzen en een hoge inflatie wordt het dagelijks leven flink duurder. Dat is vooral slecht nieuws voor de mensen met een laag inkomen. Hoe ga je dan alles betalen?   

Energiecompensatie doneren! 

De overheid keert via de energiemaatschappijen aan iedereen in de maanden november en december € 190,- uit.  Ook aan degenen die dit niet echt nodig hebben. Wilt u met dat extra bedrag iets betekenen voor een ander die de eindjes niet meer aan elkaar kan knopen in deze periode, doneer dan nu via de onderstaande QR-code of maak het bedrag over op het   

onderstaande bankrekening. 

Deze actie loopt tot en met 15 januari 2023 

Wie het nu goed heeft kan door deze actie delen met wie het nu moeilijk heeft. Dit omdat we geloven in verbondenheid en solidariteit tussen mensen, juist in deze tijd. 

Kruispunt Diaconaal Deventer (KDD) en het Meester Geertshuis slaan voor de tweede keer de handen in elkaar. De kerken verbonden in KDD en het Meester Geertshuis organiseren opnieuw de actie ‘Deventer geeft Warmte’.   

Wie komen in aanmerking? 

De bijdrage is bedoeld voor inwoners van Deventer die zelf een energierekening betalen en in de problemen komen door stijgende energieprijzen en de hoge inflatie. Het gaat om mensen met een inkomen tot 120% van het bestaansminimum. Daarbij worden de volgende netto maandbedragen gehanteerd: 

  • Alleenstaande :  € 1.244,54 
  • Gehuwd/Samenwonend: € 1.777,92  

Uw gift is aftrekbaar voor de belasting.100% van de opbrengst gaat naar de ontvangers. 

Doneren 

Geeft u ook warmte? 

Geven kan via onderstaande QR code of door een gift over te maken op bankrekeningnummer NL63 RABO 0348 7289 56 

t.n.v. noodfonds Meester Geertshuis 

o.v.v. Deventer geeft Warmte