Steun ons direct

Het Meester Geertshuis is een organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van mensen die vastlopen in het leven en een extra zetje kunnen gebruiken, waar ze de nodige hulp en begeleiding kunnen ontvangen om weer op weg te komen naar een betere toekomst.

Als organisatie zijn we sterk afhankelijk van donaties en subsidies om onze diensten te kunnen blijven aanbieden. Deze financiƫle steun stelt ons in staat om de benodigde middelen in te zetten om onze doelgroep te helpen. We zijn ontzettend dankbaar voor de vrijgevigheid van individuen, bedrijven en organisaties die ons werk ondersteunen en ons helpen om een verschil te maken in het leven van mensen die het moeilijk hebben.

Met behulp van donaties kunnen we verschillende programma’s en activiteiten organiseren om degenen die bij ons aankloppen te ondersteunen. We bieden bijvoorbeeld steun, advies of bemiddeling voor mensen met financiĆ«le problemen. Daarnaast zetten we ons ook heel praktisch in voor mensen die nergens terecht kunnen. Denk hierbij aan voedselpakketten, leefgeld of gewoon een warme jas. Ook een kop koffie en een luisterend oor.

Als organisatie streven we ernaar om transparant te zijn over hoe we de ontvangen donaties en subsidies gebruiken. We zorgen ervoor dat de middelen op een verantwoorde en effectieve manier worden ingezet, met de focus op het verbeteren van de levens van de mensen die we ondersteunen.