Budgetcoaching

Bij de budgetcoach kun je terecht voor financiële hulp. Hij of zij helpt NIET met geld, maar vooral met de manier waarop je over geld denkt. Samen ga je aan de slag om weer overzicht te krijgen in je financiën en administratie. Ook kijk je met hem of haar terug. Waar is het mis gegaan? Hoe kun je voorkomen dat dit nog eens gebeurt? Het gaat erom dat je weer overzicht en controle krijgt over je geld en daarmee over de rest van je leven. Zo word je weer de baas over je geld en niet het geld over jou.

Wacht niet te lang

Problemen met geld roept veel op. Er wordt niet makkelijk over gepraat. Daardoor lopen kleine achterstanden soms heel snel op tot grote schulden. Het ene gat wordt met het andere gedicht. Wacht daarom niet te lang met hulp vragen. Onze budgetcoaches helpen je graag, hebben een luisterend oor en kijken nergens meer van op.

Voor meer informatie kun je een afspraak maken met onze coördinator Arriette de Groot, e-mail: budgetcoach@meestergeertshuis.nl.

Wil je meer weten over de gedragsregels voor budgetcoaches? Dan kun je deze aanvragen bij administratie@meestergeertshuis.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail “Gedragsregels budgetcoach”.

Interesse voor een functie als budgetcoach? Klik hier voor meer informatie