Stichting Vrienden van het Meester Geertshuis

In mei 2022 is de Stichting Vrienden van het Meester Geertshuis opgericht. Het doel van de oprichting van de vriendenstichting is het ondersteunen van de activiteiten van het Meester Geertshuis in Deventer door het werven en beheren van gelden.

Ook Vriend worden van het Meester Geertshuis?

Wilt u ook graag het werk van het Meester Geertshuis ondersteunen? Wordt dan Vriend van het Meester Geertshuis. U kunt dit doen door middel van een eenmalige donatie. Het is ook mogelijk om een langer lopende jaarlijkse donatie te doen omdat dat fiscaal aantrekkelijk kan zijn.

Meer informatie daarover kunt vinden bij de belastingdienst.

Wilt u meer informatie over het Meester Geertshuis, neem dan contact op via telefoonnummer 0570-613340 of per mail via info@meestergeertshuis.nl

Bedrijven

Als bedrijf kunt u het Meester Geertshuis ook ondersteunen. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden  contact op met Eric de Ridder, penningmeester van het de Stichting Vrienden van het Meester Geertshuis. U kunt hem bereiken via Eric@meestergeertshuis.nl

Bestuur

Het bestuur van de vriendenstichting zet zich in om middelen te werven bij particulieren en  bedrijven. Deze gelden komen ten goede aan de activiteiten van het Meester Geertshuis. De Stichting Vrienden van het Meester Geertshuis heeft een ANBI-status. Dit betekent dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Mocht u daar vragen over hebben dan informeren wij daar graag over.

Samenstelling van het bestuur van de Stichting

Bram de Borst, voorzitter

Edwin van der Strate, secretaris

Eric de Ridder, penningmeester

ANBI gegevens Stichting Vrienden van het Meester Geertshuis

Bezoekadres
Assenstraat 20 7411 JT  DEVENTER

Contactgegevens
Tel: 0570-613340
RSIN/fiscaal nummer
863991555

Bankrekeningnummer

NL62RABO0312669127

Webpagina

Beloningsbeleid

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het Meester Geertshuis is onbezoldigd.

Beleidsplan

Hier kunt u het beleidsplan vinden betreffende de periode van 2022 tot 2024.

Jaarverslag

De stichting is medio 2022 opgericht. De resultaten van het jaar van oprichting worden meegenomen in de verantwoording van 2023.