Pot van Geert

Pot van Geert op dinsdagavond

De Pot van Geert gaat weer van start!
Elke week op dinsdag kan je dan weer gezellig mee eten!
Schrijf je in op de lijst die aan het prikbord hangt, of meld je telefonisch aan (0570-613340).
vanaf 17:00u ben je welkom, en om 18:00u staat het eten klaar! (We eten dan wat de Pot schaft 😊)

Het verhaal van Erwin Woerdman

Voordat ik over de Pot van Geert ga vertellen wil ik jullie eerst vertellen dat ik een rolstoel gebruiker ben met N.A.H.: Niet Aangeboren Hersenletsel. De oorzaak van dit letsel is gelegen in het door mij geleden motorongeluk in het jaar 2000. Ik zal iets vertellen over de Pot van Geert, een wekelijkse activiteit in het Meester Geertshuis, waar ik graag iedere week gebruik van maak.

Er wordt dan een warme maaltijd bereid door bezoekers o.l.v. aanwezige vrijwilliger(s). De bijdrage voor de maaltijd bedraagt € 2,50 (dit is inclusief nagerecht). Vanaf 16.30 worden de boodschappen gedaan, daarna bereiden de aanwezige vrijwilliger(s) en de gelukkige aangewezen bezoekers de volledige maaltijd om vervolgens om +/- 18.00 uur de eetruimte te betreden. Na het nuttigen van de gezamenlijke maaltijd, moet er worden afgewassen. Als je hebt meegeholpen met het bereiden van de maaltijd hoef je niet af te wassen.

Tijdens de afwas wordt er een kan koffie gezet, na de afwas drinken we dan gezamenlijk koffie. Tegen 19.45 duwt iemand mij binnen 20 minuten naar het station, om de stadsbus te halen richting de Vijfhoek. (de bus vertrekt 7 minuten over heel of het halve uur).  Eenmaal aangekomen bij de bushalte waar ik uit moet stappen op de A. Diepenbrocklaan in de 5-hoek moet ik nog +/- 15 minuten trippelen met mijn rolstoel naar mijn woning.

De Pot van Geert bezoek ik direct na mijn bezoek aan de Tamarinde (Activiteiten Centrum van Deventer van de stichting: Interact Contour). Als het kan wacht ik dan binnen het Meester Geertshuis op de vrijwilligers en bezoekers van ‘de Pot van Geert’.

Groet van Erwin Woerdman

 

Info: administratie@meestergeertshuis.nl