Vakantie 2017

Vakantieweek 2017

Zin in een weekje weg, aan het begin van de herfst? Ook dit jaar organiseert het Meester Geertshuis weer een vakantieweek!

Voor wie bedoeld?

De vakantieweek is bedoeld voor mensen die zelden of nooit weggaan, of die door omstandigheden een weekje vrij (of: er tussenuit) dit jaar goed kunnen gebruiken.

Waar?

We zitten in een mooie bosrijke omgeving op de Veluwe , in het groepshuis van Don Bosco in Assel ten westen van Apeldoorn. We kijken op de kroondomeinen van kasteel het Loo. Het is een sfeervol huis met goede faciliteiten en gezellige hoekjes om te praten, spelletjes te doen of lekker een filmpje te kijken. Voor ieder is er een eigen slaapkamer. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor wandelingen en mooie uitstapjes. We gaan met maximaal 22 mensen: dat zijn deelnemers en een vrijwilligersstaf die voor vervoer en ondersteuning zorgt. Kortom, het is een week om naar uit te kijken!

NB: Kandidaten die nog niet eerder mee waren krijgen tot 24 juni 2017 voorrang bij aanmelding.

Wanneer?

maandag 2 oktober tot en met vrijdag 6 oktober 2017.

Thema: Natuur(lijk)!

Kosten

Aan deze week, (inclusief vervoer, logies, maaltijden, uitstapjes en activiteiten) zijn kosten verbonden. De minimale bijdrage hebben we vanwege verkregen subsidies op € 85 kunnen houden. De werkelijke kosten zijn echter veel hoger dus een eventuele extra bijdrage is altijd welkom. Na aanmelding volgt een gesprek waarin we kijken of deze week voor jou passend is. Voorafgaand aan de week is er een kennismakingsbijeenkomst, datum en tijd hoor je na aanmelding.  Wanneer duidelijk is dat je mee mag gaan, kun je de kosten overmaken op de bankrekening van het Meester Geertshuis. Voor informatie administratie@meestergeertshuis.nl 0570 613340

Aanmelding

Ja, ik wil mee op de vakantieweek 2017. Ik ben wel/niet eerder mee geweest. Inleveren: Meester Geertshuis Assenstraat 20  of mailen naarmailto: administratie@meestergeertshuis.nl (svp vermeld daarin je naam, adres, telefoonnummers en mailadres!!!!! )