Algemeen Coördinator

Algemeen Coördinator

Per 1 januari 2018 begint onze nieuwe Algemeen Coördinator Marianne Kok.

Foto Marianne Kok 14-11-2017

Na 12 jaar als manager in de groene energie te hebben gewerkt, vind ik het fijn om bij het Meester Geertshuis weer voor en met mensen te mogen werken die op welke manier dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Naast mijn werk voorheen als coördinator in verschillende jeugdhulpverleningsprojecten, ben ik ook altijd als vrijwilliger actief geweest. Bij een jeugd- en jongerencircus, voor verschillende maatschappelijke initiatieven in Enschede en nu voor vluchtelingen in Neede, mijn woonplaats. Ik vind het belangrijk om als mens naar andere mensen om te kijken en samen glans te geven aan het leven, ook al is het leven soms niet altijd even gemakkelijk. Het citaat van Andries Baardt ‘Aandacht biedt de kiem van een relatie, van daaruit zal een mens opstaan’ spreekt me erg aan.

Met mijn man Floris, woon ik in Neede. Zijn dochters zijn al lang de deur uit en samen zijn we de vrolijke opa en oma van vier kleinkinderen. Ik houd van buiten zijn: wandelen, fietsen, zeilen en tuinieren. Ik lees graag een goed boek en doe al jaren aan yoga. Naast mijn werk heb ik ook met plezier opleidingen gevolgd. Na de opleiding maatschappelijk werk, heb ik verschillende post HBO-opleidingen gedaan zoals supervisie en professionele begeleiding, communicatie en bedrijfskunde. Begin november ben ik gestart met een coachingsopleiding om mezelf verder te ontwikkelen op dit gebied.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de bezoekers, de vrijwilligers en de partners van het Meester Geertshuis. Ik hoop dat we met elkaar een mooie tijd tegemoet gaan in de verdere ontwikkeling van het Meester Geertshuis.